Podaci o Nekretnini

Donji Laduč kuća sa pomoćnim objektom i garažom na okućnici 97.000,00 € - Laduč Donji

Prodaja 97.000€ - Kuće
160 m22 Kupaone1 Garaža Isprintaj stranicu

Prodajemo kuću površine 160 m2 , pomoćnu zgradu površine 41,43 m2 i garažu pov. 19,92 m2 na okućnici od 3374 m2 u naselju Donji Laduć. Smješeni su u mirnoj ulici , na malom brežuljku sa kojega se prostire prekrasan panoramski pogled na cijelu Savsku dolinu i okolne brege. Kuća je građena 1976.godine, više puta je renovirana, promjenjeno krovište i pokrov , izvedena izolacija . Ima priključak struje, vode, grijanje centralno na plin, sabirna jama, kanalizacija u cijelosti plaćena.

Opis nekretnine: kuća je građena kao suteren i prizemlje. Suteren se sastoji od radionice s Wc,-om i četiri prostorije, prizemlje se sastoji od dvije nastrešnice, ulaza u kuću, kupaonice sa Wc-om, velike spavaće sobe, dnevnog boravka sa blagovanjem i kuhinjom te balkona. U prizemelje se ulazi s nivoa terena kroz jednu od nastrešnica. Prilaz suterenu je preko vanjskih stepenica. Kuća ima dvostrešno krovište kao i ulazna nastrešnica dok su druga nastrešnica i radiona netkrivene jednostrešnim krovištem. Suterenski dio je djelomično ukopan a izgrađen je od armiranog betona. Stropna ploča suterena je također armirano-betonska a na nju je postavljena drvena kuća izgrađena od masivne drvene građe.
Osim gore navedenog kući pripada i pomoćni objekat te garaža. Pomoćni objekat se sastoji od zidanog dijela i nastrešnice koja je izgrađena kao čelična konstrukcija obložena valovitim salonitom i limom. Sve je pokriveno valovitim salonitom. Garaža je izgrađena kao čelična konstrukcija pokrivena i obložena profiliranim aluminijskim pločama .

Eng-certifikat u izradi

Okućnica djelomično ograđena i lijepo uređena.

Cijena nekretnine: 97.000,00 € za razgovor.

Na Karti

Pošaljite upit

Loading...
 

Slične Nekretnine