Podaci o Nekretnini

Jablanovec – građ. zemljište sa pravomoćnom građ. dozvolom 40.000,00 € - Jablanovec

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Prodaja 40.000€ - Zemljišta

Prodajemo građevinsko zemljište sa pravomoćnom građevinskom dozvolom ( komunalni i vodni doprinos uplaćen ) površine 1399 m2 u naselju Jablanovec u ulici Kameniti svatovi. Naselje zemljopisno pripada gradu Zaparešić, udaljeno je svega 5-6 km, vrtić, ima osnovnu školu, ambulantu, scoping centar west gate udaljen par kilometara.

Na zemljištu se nalazi stara kuća predviđena za rušenje koja ima priključak vode, planskom dokumentacijom predviđena je izgradnja razdjelne kanalizacije, otpadne vode iz građevine će se priključiti na vodonepropusnu sabirnu jamu na vlastitoj parceli koja će se smjestiti na dijelu građevinske parcele dostupna vozilima za pražnjenje. U toku je priključak struje, gradski plin na pristupnoj ulici.

Nova obiteljska kuća sastojat će se od jedne funkcionalne ( podrum, prizemlje i potkrovlje sa višestrešnim krovištem ) . U podrumu se nalazi spremište. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom, kupaonica, wc + tuš, praonica , spremište, hodnik, tri spavaće sobe, garderoba, stubište, garaža, trijem i terasa .
N terenu parcele uz kuću predviđa se izgradnja bazena tlocrtne površine 8,00 x 4,00 , ukupno 32 m2 sa strojarnicom 1,65 m x 4,00 m, ukopanog u tlo ( dubine 1,5 m )
– tlocrtna veličina građevine : 21,80 m x 14,40 m
– tlocrtna površina građevine: 279,13 m2
– visina od kote konačno zaravnatog terena do vijenca krova>: 3,72 m, sljemena krova: 6,30 m .
– izvršena prijava početka granje
– plaćen priključak struje za otvorenje gradilišta
– plaćen priključak struje 7,36 kw
– komunalni i vodni doprinos  uplaćen

Cijena nekretnine : 40.000,00 € za razgovor.

Značajke

Na Karti

Pošaljite upit

Loading...
 

Slične Nekretnine