Podaci o Nekretnini

Marija Gorica-zemljište -15.500 m2-232.500,00 € - Marija Gorica

Prodaja 232.500€ - Zemljišta

Prodaje se zemljište površine cca 15.500 m2 u naselju Marija Gorica.

Općina Marija Gorica nalazi se na sjeverozapadnom dijelu Hrvatske i sastavni je dio Zagrebačke županije. Pretežno je brdovito područje. Manji nizinski predio općine sa zapadne strane izlazi na rijeku Sutlu, koja ujedno označava graničnu liniju između Hrvatske i Slovenije. Na jugoistočnoj strani općina graniči s općinom Brdovec, sjeveroistočno s općinom Pušća, a sjeverno s općinom Dubravica.

Cestovno i željeznički je povezana s gradom Zaprešićem od kojeg je udaljena  10 km a od grada Zagreba svega  26 km. Glavne ceste i žile kucavice općine su: cesta koja vodi od Zaprešića do dvorca Januševec, sjeverno preko Trstenika do Marije Gorice i cesta koja od graničnog prijelaza Harmica, dolinom Sutle, vodi prema Klanjcu, te tako spaja Kraj Donji, Bijelu Goricu i Kraj Gornji s poprečnim cestama prema Mariji Gorici.

Ovo mjesto ima sve što je potrebno jednoj obitelji za normalan život, kao što su osnovna škola, vrtić, pošta, trgovine, dom zdravlja-ambulanta, crkva,  ….

Ovo prekrasno zemljište je smješteno na malom brežuljku, okruženo je panoramskim pogledom i prekrasnim zelenilom. Zemljište se jednim svojim dijelom od 1700 m2 nalazi unutar građevinskog područja, stambena i mješovita namjena-izgrađeni dio a veći dio zemljišta površine od cca 13.800 m2 nalazi se unutar poljoprivredne zone. Pristupni put je asvaltiran, struja, voda , plin i telefon udaljeni su svega stotinjak metara.

Cijena zemljišta 232.500,00 € za razgovor.

Značajke

Na Karti

Pošaljite upit

Loading...
 

Slične Nekretnine