Podaci o Nekretnini

Zaprešić – kuća sa garažom – 267,91 m2 na okućnici os 565 m2- 129.000,00 € - Zaprešić

Prodaja 129.000€ - Kuće
267.01 m24 Spavaće Sobe2 Kupaone1 Garaža Isprintaj stranicu

Prodajemo obiteljsku kuću , brutto građevinske površine 267,91 m2 , tlocrtna površina 138 m2, na okućnici od 565 m2, u gradu Zaprešiću, u neposrednoj blizini gradskog poglavarstva ( Ulica Rakitovec ) . Smještena je u mirnoj ulici , okružena sa lijepim kućama,  izgrađena je 1977/78.g. kao samostojeći objekat , sastoji se od tri etaže, prizemlja, kata i potkrovlja. Izveden je kosi dvostrešni krov. Objekat sadrži dvije funkcionalne jedinice – dva trosobna konforna  stana .

Naknadnom nadogradnjom dograđen je prizemni aneks uz ulazno pročelje kuće, koji sadrži natkriveni prilaz kući, prostore garaže i spremišta.
Na kući je 2004.godine. promjenjeno i podaskano krovište, promjenjen pokrov ( crijep ) ,izvedena fasada , ispod krovišta postavljena izolacija , potkrovlje rohbau.
Centralno grijanje na plin, priključak struje, vode , kanalizacije.

Okućnica kompletno ograđena i uređena, zasađena sa voćkicama.

Opis nekretnine: prizemlje ; natkriveni ulaz u obliku lođe , spremište, i kotlovnica, velika garaža , ulaz u kuću, predsoblje, dvije spavaće sobe, kupaonica, veliki dnevni doravak izlaz na terasu, kuhinja sa blagovanjem i špaiza. Unutarnje stepenice vode nas na kat ( raspored potpuno indentičan kao i u pizemlju ( hodnik, kupaonica, dvije spavaće sobe, veliki dnevni boravak izlaz na balkon, kuhinja sa blagovanjem i špaizom ) . Po unutranjim stepenicama ulazimo u v.potkrovlje koje je u rohbau izvedbi.

Energetski certifikat u izradi.

Cijena nekretnine : 129.000,00 € za razgovor.

Na Karti

Pošaljite upit

Loading...
 

Slične Nekretnine