O nama

O nama


Naša tvrtka FABEK NEKRETNINE d.o.o. posluje dugi niz godina, a nalazi se par stotina metara od samoga centra grada Zaprešića, na adresi bana Josipa Jelačića 46, u pravcu nama svima dobro značajnih i poznatih Jelačićevih dvora. Stručni tim zaposlenika obavlja sve vrste konzaltinga u prometu nekretninama, a svoje klijente savjetuje pri odabiru optimalne nekretnine. Posebno obraćamo pažnju na ispravnost i valjanost svih dokumenata predmetne nekretnine koji se kod nas mogu u svakom trenutku dobiti na uvid.

Osim posredovanjem u kupoprodaji nekretnina, bavimo se i ostalim poslovima vezanim uz nekretnine, kao što su upis u zemljišne knjige, upis u posjedovni list, ishođenje građevnih i lokacijskih i ostalim poslovima koji su isključivo vezani za nekretnine.

U našem radu osobito ističemo vrlo usku suradnju s sa partner agencijama zemalja Evropske unije i partner agencijama bivše Jugoslavije a sve kako bi bili što uspješniji u pronalaženju pravih nekretnina za svoje klijente i u prodaji njihovih nekretnina. Surađujemo sa internet tražilicama, oglasnicima, te specijaliziranim časopisima.

U našoj ponudi tako možete naći preko 400 trenutno aktualnih nekretnina, obiteljskih kuća, stanova, zemljišta, apartmana, poslovnih prostoara, hotela, ekskluzivnih nekretnina.

Tvrtka Fabek nekretnine d.o.o. je dana 17. ožujka 2009. godine ispunilo sve uvjete propisane Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, što je i potvrđeno Rješenjem Klasa: UP/I-133-01/09-01/760, URBROJ: 526-05-01-01/2-09-3, Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj te svojim članstvom prihvaća Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama.

 

Fabek nekretnine d.o.o. svojim klijentima osigurava:

KOD KUPNJE NEKRETNINE SLIJEDEĆE USLUGE:

 • Savjetovanje
 • Razgledavanje nekretnina
 • Provjera dokumentacije
 • Izrada predugovora i ugovora
 • Upis u zemljišne knjige i Katastar
 • Predavanje dokumentacije na Poreznu upravu
 • Prijenos svih režija
 • I druge usluge ovisno o potrebama klijenata

KOD PRODAJE NEKRETNINE SLIJEDEĆE USLUGE:

 • Oglašavanja nekretnina na portalima tvrtke Fabek nekretnine d.o.o., te na portalima partner agencija u Europi i svijetu
 • Fotografiranja nekretnine
 • Razgledavanja nekretnina s potencijalnim kupcima
 • Izrade predugovora i ugovora
 • Procjena i savjetovanja i posebne usluge kod ekskluzivnih prodaja

 

Službeni podaci:

FABEK NEKRETNINE D.O.O. ZAPREŠIĆ
Sjedište: bana Josipa Jelačića 46

Tvrtka je upisana kod Trgovačkog Suda u Zagrebu, pod brojem MBS: 080576540, OIB.09316165960 temeljni kapital uplaćen u cijelosti 20.000,00 kn, osnivač i direktor: Fina Fabek.

Radno vrijeme
Ponedjeljak – petak od 09:00 h – 16:00 h
Subota od 08:00 h – 15:00 h
Stranke u uredu primamo po dogovoru!

Misija
Naša misija je ispuniti sve potrebe i želje naših klijenata te svakome klijentu pružiti zadovoljstvo i povjerenje uz najbolju i vrhunsku uslugu.

Vizija
Biti najbolja Agencija za posredovanje nekretninama u regiji koja će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja- svim klijentima prvi izbor , zaposlenicima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društvenu odgovorna tvrtka . Vrijednost na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje i razumijevanje naših klijenata.