Podaci o Nekretnini

Donja Bista- Krapinska ulica – stambeno-poslovni objekat na okućnici od 3244 m2- 99.000,00 € - Bistra Donja

Prodaja 99.000€ - Kuće, Poslovni prostori
600.00 m27 Spavaće Sobe7 Kupaone Isprintaj stranicu

Prodajemo stambeno-poslovni objekat tlocrtne površine 283,00 m2 ( 16,35 X17,34 m2, podrum, prizemlje, kat , na okućnici od 3244 m2 u naselju Donja Bistra, Krapinska ulica. Objekat je izgrađen kao niski rohbau 1973/74.godine., bez priključka struje, vode, plina , ima građevinsku dozvolu sa projektnom dokumentacijom. Sva infrastruktura ( struja, voda, plin , odvodnja ) udaljeni cca 500 – 600 m2 od objekta .

Objekat je smješten uz Zagorsku magistralu na odvojku za Donju Bistru cca 500 m od Zagorske magistrale. Parcelu ograničavaju dvije ceste i u pozadini gusta šuma. Lokacija je gotova idealna za predloženi sadržaj, jer s jedne strane blizina magistrale čini objekat pristupačan velikom broju gostiju a s druge strane pitomi pezjaž omogućava dobar i kvalitetan odmor.

Opis nekretnine po projektnoj dokumentaciji radi se o ugostiteljskom objektu slijedećeg opisa: podrum ; prostorija za kotlovnicu-centralno grijanje i vešeraj, skladište povrća, sladište pića, spremište za ostale potrebe, garderoba, tuš kabine, prizemlje: aperitiv bar, restoran, banket sala, kuhinja, kat: 6. dvokrevetnih soba i jedna jednokrevetna soba.

Objekat je razvedenog tlocrta, što omogućuje stvaranje stvaranje intimnijih vanjskih i unutarnjih prostora. Prilaz objektu je sa zapada, gdje je predviđeno i manje parkiralište za osobne automobile. Ulaz je ujedno i manji aperativ bar sa nekoloko caffe stolova. Iz tog prostora postoje veze sa restoranom , banket salonom o sobama na katu. Ta funkcionalna shema je odabrana zbog racionalizacije broja personala koja kod takvih manjih pogona je jako važna. Djelatnik za aperitiv barom ujedno ima kontrolu nad sobama i banket salom i opslužuje manji caffe prostor. Prostor restorana je preko officea povezan uz pogon kuhinje i gospodarski ulaz – isto tako i banket sala. U okviru kuhinje je predviđen manji prostor za finu pripremu mesa i povrća, te manji frižider. Gruba priprema skladište namjernica te pića i ambalaže je u suterenu ( podrumu ) gje su smješteni i tuševi i garderobe za osoblje ( muški-ženski ) , te još jedan pomoćni ulaz. Na katu su sobe koje mogu urediti sa i bez sanitarnog čvora prema prijedlogu projekta ( 6 dvokrevetnih soba i jedna jednokrevetna soba ). Gospodarski ulaz je sa istočne strane objekta u nivou prizemlja ( na trenu postoji kaskada na koju objekat nasjeda svojim gospodarskim dijelom prizemlja ).

Cijena nekretnine : 99.000,00 € za razgovor.

Na Karti

Pošaljite upit

Loading...
 

Slične Nekretnine